Over

Anoniem Jezelf is opgericht door Coco sinds januari 2018.

 

Anoniem Jezelf Banner

Het begin:

Reeds had Coco ervaringen in de blogwereld, met een eigen persoonlijke blog en gast schrijven voor andere vrouwenplatforms. Maar haar vindingsrijke geest liet een nieuw concept borrelen: wat als je op je eigen site je niet voor 100% jezelf kan zijn?

Zo zijn er veel bloggers die zich vast houden aan één bepaalde niche. Uit angst om diepe gevoelens zonder filter online te gooien. Want eenmaal in het net, is het voor iedereen zichtbaar. Wat zou je schoonmoeder of je manager van je kunnen oordelen?

 

Anoniem:

Schrijven onder een pseudoniem bied daar een oplossing. Coco hecht veel waarde aan recht op privacy! Daarom mag je er vertrouwen in hebben dat ze haar best zal doen om je gegevens te beschermen.

Vrijblijvend mailen op:
anoniemjezelf@gmail.com

Schrijven onder een pseudoniem geeft een gevoel van vrijheid, want je kan alles kwijt. Coco en haar mede schrijvers geloven heel sterk in de visie om anoniem te blijven! Ook zijn er gastbloggers die artikelen plaatsen onder hun eigen naam. Want je kan hier ook de kans krijgen om jouw eigen blog extra in de spotlight te zetten! Daar is zeker aandacht voor, want wij houden van wederzijds verkeer om zo extra lezers op te bouwen.

 

Wie is Coco?

Coco is de afkorting van Corvus Corax. De Latijnse benaming voor een vogel: de raaf. Ze worden beschouwd als zeer intelligente dieren. En hebben een zeer interessante mythologie…

“Coco” is een zelfgekozen pseudoniem, en een eigen roepnaam geworden.

 

Als ik in de spiegel kijk zie ik een behulpzame prettige jonge vrouw. Op mijn rug draag ik een afmattende koffer met me mee…
Mijn positieve energie haal ik uit mijn grote samengestelde gezin, uit onvoorwaardelijke liefde en onuitputtelijke vriendschap. Elke dag ben ik dankbaar.

Hobby’s: mijn creativiteit uiten op papier, kracht putten uit de natuur.
Karaktertrekjes: doorzettingsvermogen, openminded, zorgzaam.

Corvus Corax