De blog vibe verloren?

Mijn blog bloeit uit, zoals een bloem die aan het einde van haar leven is. Er zit nog weinig leven in, hier online in mijn blogcirkel. Laat ik mijn blog echt zo vervagen als een regenboog waar maar een aantel mensen echt aandacht aan hebben geschonken?

Ik weet het niet meer… Ik denk dat ik de blogflow verloren ben ergens onderweg tussen de verhuisdozen en de verhuiswagen naar ons nieuwe huis…

Geen tijd hebben, is geen geldig excuus. Ik maak wel tijd voor andere zaken, zoals mijn huishouden en job. Mijn vrije tijd gaat naar creatief bezig zijn en pennenvriendinnen waar ik snail mail mee stuur. Dus ja, ik heb vrije tijd. Maar ik heb even geen zin om die op mijn laptop door te brengen.

Ligt het aan de sociale wereld die druk op me legt? Weet je, het is drie weken geleden dat ik hier een artikel gepost heb. En lijkt me iemand te missen? Misschien, ze roepen het toch niet luidkeels uit dat ze me verwachten…

In zo’n situatie als deze komen  ware vriendschappen boven water drijven, als reddingsvloten die je beschermen en je aanmoedigen, maar je ook tijd gunnen en naar je luisteren zonder woorden.

Op een tijdslijn kijken, scrollen tot het einde, andere websites bezoeken, … Ik mis het allemaal niet! Mijn prioriteiten zijn de laatste maanden echt veranderd!

Time met de kinderen en mijn man, me time, gewoon ontspannen en relaxen. Dankbaar zijn om zoveel wat er in ons leven gebeurd en aanwezig is… Tijd nemen om mijn hoofd leeg te maken, en mezelf terug te vinden. Mezelf zijn, me laten zien aan collega’s, vrienden en familie. Voor mezelf opkomen en durven mijn mening schreeuwen. Dozen in en uit pakken en een nieuwe thuis creëren… De opvoeding van de kinderen, inclusief Autisme.

Het zijn veel ballen in de lucht te houden en het vreet energie van me. Nee, geen sorry dat ik dan de fut niet meer heb om online te staan tokkelen op die zwart witte letters! Ik zet mezelf even op de eerste plaats nu, en dat mijn blog dan even op pauze moet staan, wel dan is dat dan maar zo!

Ja, ik hoop dat ik binnenkort terug mijn blog vibe terugvind. Samen met de nodige inspiratie en fut. Dat ik jullie terug kan entertainen en aanmoedigen, fascineren om jezelf te zijn! Maar tot morgen zal Coco van Anoniem Jezelf alleen even achter de schermen doorgaan met haar leven.

 

Lieve groeten,
Coco

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s