5 Vragen aan mezelf

1/ Wat is je lievelingswoord?

Op dit moment is dat het woord Liefde, met een hoofdletter. De afgelopen maanden ben ik steeds meer de kracht van Liefde gaan zien en voelen.
Met Liefde bedoel ik niet alleen maar een liefdesrelatie. Het is zoveel meer! Liefde kun je voelen voor je partner, maar ook voor je ouders, familie en vrienden. Voor alle mensen om je heen.
Ook voor mensen waaraan je je op het eerste gezicht ergert. Bekijk hen eens door de ogen van Liefde. Dan zal je zien dat ook zij op zoek zijn naar Liefde, maar ze doen dat op hun manier.

Liefde voel ik ook voor de wereld om mij heen. We hebben allemaal zo lang vanuit angst geleefd, maar dat brengt ons nu niet meer verder. Liefde neemt het over, dat maakt de wereld een mooiere plek.

 

2/ Heb je weleens tegenslag gehad in je werk, die je uiteindelijk juist verder heeft gebracht?
Wat gebeurde er?

Ik heb een aantal banen gehad, maar nooit voelde ik mij daar helemaal op mijn plek. Ik kwam er nooit helemaal uit de verf. Te veel energie ging naar het voldoen aan alle regels, het omgaan met collega’s waarmee ik geen klik had, waardoor ik mij altijd moe voelde. Het waren plekken die niet in lijn stonden met wie ik wilde zijn.
Ze hebben mij dus heel goed geleerd wat ik niet wil en wat ik nodig heb om de beste versie van mijzelf te kunnen laten zien.
Zolang ik de dingen op mijn eigen manier kan doen, een gevoel van vrijheid blijf ervaren. Dan kan ik zoveel! En dat is wat ik nu ga doen, mijn eigen onderneming starten en op die manier mensen helpen! Ik weet dat ik het kan en dat het mij gaat lukken!

 

lente

 

3/ Waardoor kun jij je goed ontspannen?

Als ik mij echt helemaal wil ontspannen dan moet ik in ieder geval alleen zijn. Weinig prikkels om mij heen. Het beste werkt voor mij om de natuur in te gaan. Dan vallen al mijn zorgen meteen van mij af en kan ik mijn gedachtes tot rust brengen. Ik voel mij altijd meteen een stuk lichter en energieker als ik terugkom van een wandeling.

Maar ik kan op nog meer manieren ontspannen. Helemaal wegzinken in een goed boek. Fijne muziek opzetten. Of gewoon lekker naar buiten staren.

 

4/ Waarin zou je goed willen zijn?

Wat ik nog heel graag zou willen leren is goed kunnen spreken. Dan bedoel ik meer dan
alleen praten. Ik kan op papier heel goed overbrengen wat mijn gedachtes, waardes en
overtuigingen zijn. Maar mondeling vind ik dat nog lastig omdat ik dan nog teveel naar de juiste woorden zoek.
Maar dit is iets wat je kunt leren! En dat ga ik ook doen. Ik wil straks bij mijn online trainingen ook video’s delen waarin ik mijn kennis overbreng. Hoe vaker ik dit ga doen, hoe makkelijker het zal worden!

 

klik

Geluk, spiritualiteit en chronisch ziek zijn. Deze drie pijlers zijn in mijn leven heel erg met elkaar verweven. Je ziet ze terugkomen op mijn site: Love this Moment.

 

5/ Wat doe jij het liefst als je van de buitenlucht wilt genieten? Welk weer hoort daarbij?

Ik vind het heerlijk om het bos in te gaan. Van de geur en al het groen kom ik helemaal tot rust. Ik hoef dan nog niet eens een heel stuk te wandelen. Ergens op een bankje zitten is ook al voldoende.
Ik heb het liever niet te warm. De lente en de herfst zijn mijn favoriete seizoenen. Een beetje regen houdt mij ook niet tegen, heerlijk verfrissend!

 

Ik hoor heel graag jouw antwoorden op de vragen! Laat je een reactie achter?

Nayana

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s