Als we stokoud zijn, wat steken wij dan uit?

Ik vind onze tag: Vragen aan Jezelf, echt geweldig! De vragen kunnen persoonlijk zijn zoals: “Wat maakt jou tot wie je bent vandaag?”. Maar ze kunnen ook een perfecte gespreksopener zijn zoals: “Waar besteed je teveel tijd aan?”. Stof om over na te denken.
Ontdek onze vragen, mail je antwoorden naar anoniemjezelf@gmail.com en schrijf gezellig mee!

 

Straks zijn ook wij stokoud en hopelijk nog steeds bevriend.

Wat zie je ons dan zoal samen uitsteken?

Als ik met mijn beste vriendin vandaag ga wandelen en we komen een schommel tegen, dan springen we er nu ook enthousiast op om te wiebelen. :-)) We zijn zo heerlijk spontaan. Bloemen plukken, huppelen. Zo kwamen we eens een hinkelspel tegen en zij begon meteen te springen op één been. Terwijl ik filmde natuurlijk, hi!

Of we als we stokoud zijn ook nog zo’n crazy zaken zullen uitsteken? Ik geloof van wel! Zo lieten we ons op een beauty beurs opmaken, om de hele dag met felrode lippenstift rond te lopen. Of sturen we elkaar postkaartjes terwijl we op amper enkele straten van elkaar vandaag wonen.

 

Spontaan: “Laat de zon in je hart!” zingen, maakt je zoveel vrolijker!

 

Zelf woon ik in België, maar mijn vriendinnen in Nederland mogen al eens een pakje verwachten vol met confetti. Of ik prop nog snel even wat ballonnen in hun envelop.

Spontane dingen zoals ’s middags nog even een wandeling langs het water, of me vlug nog inschrijven voor een garageverkoop, zijn echt mijn ding. Ook hou ik ervan om op de trein te springen en af te wachten wat de dag brengt. Het hoeft niet altijd voorgekauwd te zijn.

Ook in het bloggen durf ik spontaan een mail te sturen naar iemand die ik nog niet ken. Ga ik mensen uitnodigen. Of zelfs in de supermarkt maak ik spontaan een praatje.
In een boom klimmen of op een trampoline kruipen, doe ik niet meer. Maar ik ben wel voor het motto van Pipi Langkous:

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

 

Wat als ik stokoud ben? Ja, ik geloof er sterk in dan in dan nog vanalles uitspook! :-)) Ik zie mezelf wel inschrijven voor een bootcruise voor mij alleen. Of ik neem mijn koffer en trek de wereld rond. Zouden jullie dat ook doen in de toekomst?

 

Coco

 

 

 

Een gedachte over “Als we stokoud zijn, wat steken wij dan uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s