In the spotlight: Francis – een mama zet koers

Mamazetkoers is een family & lifestyle blog waar Francis eerlijk schrijft over haar koers in het mama zijn, food, fashion en fietsen. Oprecht als ze is schrijft ze over het échte leven!
En daar is bewonder ik haar erg in! Lees mee met haar korte voorstelling, ga kijken op haar blog en laat je meevoeren in haar koers – verhaal… 

Bedankt Francis voor de fijne kennismaking en samenwerking!

____________________________________

 

Mijn blog is voor mij een enorme uitlaatklep om mijn gevoelens en emoties te uiten. De vrolijke en uitbundige emoties, maar ook de verdrietige en angstige gevoelens.

 

 

Processed with VSCO with f2 preset

Bonjour!

 

Ik ben Francis Thomassen, getrouwd met Jeffrey en mama van twee prachtige kindjes: Ize (’15) en Luke (’17).
Ik ben de eigenaresse van www.mamazetkoers.nl en blog daar over mijn leven als mama, vrouw, echtgenoot, levensgenieter en sportfietsliefhebster.

Schrijven is mijn passie en ik probeer met mijn werk een tegenwicht te bieden aan de perfecte wereld zoals hij op het internet geschetst wordt. Ik maak het niet mooier dan het is maar ik schrijf over het échte leven en het moederschap. Met alle mooie hoogtepunten en de zware momenten zoals iedereen die kent.

 

De naam ‘mamazetkoers’ gaat over mijn koers in het leven.
Een koers uitzetten en volgen is niets anders dan bepalen welke kant je op wilt en deze weg proberen te volgen. Waarbij afdwalen gelukkig altijd mogelijk is. Het levens is prachtig en ik probeer er alles uit te halen wat erin zit, mits ik het aandurf.

Er is mij gevraagd naar het artikel waar ik het meest trots op ben, dat vond ik lastig.
Waarom? Ik schrijf wat echt is, dat is niet altijd mooi. Daarnaast vind ik het soms lastig om op te boksen tegen bepaalde principes en taboes.
Zodra ik ergens over begin te praten, kom ik er pas achter dat véél mensen met iets vergelijkbaars worstelen. Je hoeft niet meteen alles op straat te gooien maar we morgen het elkaar met zijn alle wel wat makkelijker maken.

De twee artikelen waarin ik mijn gevoel het meeste heb gelegd zijn ‘Afscheid nemen van mijn oma’ en ‘Misschien hoort uw dochter niet goed’. Ik zou het erg leuk vinden als je mijn website eens een bezoekje brengt.

 

Liefs, Francis.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s