Leer me beter kennen! 7 vragen

Ik neem niet alle vragen aan in de Tag: Vragen aan Jezelf. Vragen zoals: kook je graag? Of: wat is de betekenis van je naam? ga ik niet beantwoorden. Ga je naar de kerk? of: wat voor drankje bestel je op café? vind ik ook overbodige vragen. Al vind ik: wat vind je de beste openingszin? wel leuk om een gesprek aan te gaan. 🙂

Ik geef jullie de antwoorden op vragen die echt persoonlijk zijn, en ook op onze blog Anoniem Jezelf passen natuurlijk.

Best grappig, ik blog Anoniem, en toch ga ik lijstjes online gooien zodat je me beter zou leren kennen. 🙂 Waar is de clue?

Coco, is maar een naam. Achter die naam ben ik nog steeds ‘ik’, een persoonlijkheid die ik volledig oprecht aan jullie laat zien. Dus lees hier gezellig mee, en leer me dus beter kennen!

pijlMijn persoonlijke artikelenpijl

 

1. Wat is je favoriete dagdeel?

Op werkdagen haat ik de ochtend. Die wekker loopt dan veel te vroeg af, ik hou van snoozen. Rustig mijn lichaam laten wakker worden, maar meestal geeft dat snoozen me de tijd niet die ik zou willen en moet ik me echt uit dat bed sleuren.

De dagen dat ik moet opstaan voor de kinderen (school) verlopen vlotter. Met de structuur die erin zit weet ik dat ik even tijd heb voor mezelf, voor de kinderen hun wekker afloopt. Dat motiveert me wel om vanonder mijn dekens te komen.

Uitslaapdagen zijn mijn favoriet! Dan komen de kinderen in de ochtend even mee op bed knuffelen!

Ik ben een echt avond mens, dat is mijn favoriete dagdeel. Kinderen liggen op bed, de huishoudtaken zijn afgerond en dan heb ik even tijd voor mezelf…

 

2. Op welk seizoen lijk je het meest?

Paar dagen in de maand ben ik het herfst met zijn grillen. De ene keer zonnig en dan plots de andere moment een regenbui…

Qua karakter lijk op de lente: een positieve ingesteldheid, vriendelijk, zorgzaam en zacht.

question

3. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?

Zo’n dagen zijn er amper, of ik moet heel erg ziek vallen. Maar dan nog wil ik bv nog de wasmachine doen draaien of ervoor zorgen dat alles netjes opgeruimd ligt.

Heel de dag stilzitten kan ik niet, pas als ik overdag op mijn bed ga liggen dan weet je dat het niet goed met me gaat.

 

4. Was ik een gelukkig kind?

Ik was graag op mezelf, maar ik was daarom niet minder gelukkig. Ik had een rijke fantasiewereld, was blij met wat ik had aan speelgoed. Ik kon me goed alleen bezig houden, veel buiten en op zolder spelen.

 

5. Wat is jouw guilty pleasure?

Chocolade, dat is mijn grootste zwakte. En ik ben kieskeurig, het is niet eender welke soort of merk. In een doos pralines haal ik eerst er de beste uit, maar het grootste genot haal ik nog gewoon uit een pak reepjes!

 

6. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?

Mijn interpretatie van deze vraag is dat je weet wanneer je niet gewenst bent in een ruimte. Ja, dat voel ik wel aan. Maak ik ook geen drama van, en dan vertrek ik gewoon. Wel niet erg goed voor mijn zelfbeeld.

Als het gaat over de kloktijd om te vertrekken, ja ik weet op eender welk moment van de dag hoeveel uur het zo ongeveer is. Mij kan je niet verbazen daarover.
Op dagen dat ik thuis ben van het werk ben ik iets losser, maar in elke kamer van het huis hangt een klok, stiptheid vind ik dan een prioriteit.

En met een zoon met autisme heb je veel structuur nodig, dus tijd is wel een belangrijke factor.

 

7. Kun je tegen je verlies?

Ik hoef niet altijd te winnen. Geef graag de andere ook een kans. Ik kan tegen mijn verlies. Maar het spel moet wel eerlijk verlopen.

Op het vlak van als ik gelijk heb, draaf ik wel door. Als ik gelijk heb, dan zal je dat ook duidelijk weten! Dan ga ik mijn mening laten horen.

 

 

vragen

Een interessant vragenrondje? Van welk antwoord schrikken jullie het meeste op? Of waar kunnen jullie je ook in vinden?

Ik zou het leuk vinden als jullie ook meedoen aan onze tag: Vragen aan Jezelf!
Mail je antwoorden naar anoniemjezelf@gmail.com en dan maak ik daarvan een unieke gastblog! Met een optie om jouw blog extra in de spotlight te zetten!

 

Liefs, Coco

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Leer me beter kennen! 7 vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s