Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?

Neen, zou ik op deze vraag van tag: Vragen aan Jezelf, moeten antwoorden. Maar dan zou ik niet eerlijk zijn, want iedereen twijfelt wel eens, toch?

Het maakt me veel uit, wat anderen van me zeggen of denken, ik geef het toe. Mijn zelfbeeld is niet te laag, en ik ben niet bang om iets verkeerd te doen. En ik lig er niet altijd wakker van wat anderen van me zeggen, maar ik heb niet graag dat er een verkeerd woord van me valt. Als er iets is heb ik liever dat je het rechtstreeks tegen me zegt.

Ik denk er wel eens over na: wat vinden jullie van onze blog? Ik krijg graag feedback, meningen van anderen. Om eruit te leren. Want ik zal niet zo plots veranderen voor één iemand anders. Ik krijg graag opbouwende kritiek, maar ik blijf ook graag gewoon lekker mezelf!

Ik blog Anoniem, dus jaaaa het maakt me veel uit wat anderen van me zeggen! Ander had ik snel mijn naam online gegooid. Het gaat er hier zo enorm persoonlijk aan toe. Ze zeggen maar, maar het is niet dat ik iemand zou willen kwetsen.

Ieder zijn mening, levensstijl, verhaal, … Vrije wil van meningsuiting. Maar ik zou ook niet moeten weten dat mijn baas, buurvrouw of schoonvader erachter komt wie Coco is.

Het is een vraag met een dubbel antwoord, wat heen en weer op de weegschaal. In het echte leven ben ik ook een springer van zelfzeker naar een twijfelaar. Zijn we dat niet allemaal? Of ben jij een uitblinker in één kant? Hoeveel weegt het bij jullie door wat anderen van je zeggen?

 

Coco

 

 

Een gedachte over “Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s