5 Vragen aan Jezelf op een rijtje!

Lijstjes zijn toch zo leuk! Ze geven jullie een fijne kans om me beter te leren kennen. Wat zouden jullie antwoorden op: hoe oud zou je willen worden?
Doe ook gezellig mee aan onze tag: Vragen aan Jezelf, en mail je antwoorden naar anoniemjezelf@gmail.com
Dan maak ik daar een leuk gastartikel van! Met eventueel jouw eigen blog in de spotlight!

Aan de andere kant, vind ik die lijstjes niet zo leuk. Je krijgt een vraag, en dan voelt het voor me aan dat ik heel beknopt en kort moet gaan antwoorden. Hebben jullie ook dat gevoel? Of is het net een voordeel?

Graag zorg ik er wel voor dat de lijstjes bij Anoniem Jezelf passen. Een vraag zoals: wat zou je graag nog kopen? kan ik beantwoorden met: nieuwe kledij en een tripje naar het buitenland. Maar ik wil de antwoorden ‘me’ maken, het laten passen bij onze blog en onze visie.

Onze blog draait rond twijfels, onzekerheden, … Maar ook rond gevoelens, liefde, vriendschap, dromen, verwachtingen, … Een positief zelfbeeld. En dit kan ook terug komen in persoonlijke antwoorden op deze vragen.

Veel leesplezier!

 

1. Wat zou je graag nog kopen?

Een nieuwe hoeksalon die groot genoeg is om heel het gezin een eigen plekje te geven. Inclusief zachte kussens en warme dekentjes! 🙂

Een grotere muur om al mijn puzzels aan op te hangen!

 

2. Welke wens zou je willen doen voor iemand anders?

Voor de buurtkinderen in de straat zou ik voor elk een zomerpakket wensen. Met krijt, waterballonnen, strandballen, springtouwen en ijslolly’s! Zorgeloos kunnen spelen in de zomer.

 

geluk

Geluk zit in dingen die je niet kan kopen.

 

 

3. Mooiste herinnering aan een pretpark?

Als tiener met mijn beste vriendin naar een Belgisch pretpark. Haar moeder was onze chauffeur en fotograaf, maar zij had de meeste leute, want wij jonge giechelmeiden lachten wat af!

 

4. Welke vakantie bracht je de breedste glimlach?

Strandvakantie’s… Als kind kon ik uren spenderen aan het perfecte zandkasteel bouwen. Nu als oudere vind ik zand tussen mijn tenen niet zo gezellig meer, en hou ik meer van de zee en de zonsondergang. Zulke dingen brengen me rust.

 

5. Hoeveel kaarsjes wil ik kunnen uitblazen?

Hoe oud wil je worden? Ik wil er niet meteen een cijfer op plakken. Een goeie gezondheid en een goed geheugen zijn twee belangrijke factoren voor een gelukkige ouderdom. Mensen en familie rond me die van me houden en voor me zorgen, dat is mijn ideale beeld om veel kaarsjes uit te blazen.

 

Coco

 

Een gedachte over “5 Vragen aan Jezelf op een rijtje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s