Om welke humor kan ik lachen?

TAG: Vragen aan Jezelf

 

Droge humor of dubbelzinnige uitspraken vind ik geweldig. Al deelt niet iedereen mijn smaak daarin op het werk, en ben ik de enige die een grinnik uithaalt om een flauwe mop. Gelukkig houd mijn man wel van grapjes uithalen en  humor.

Een kat die verkeerd springt, een kindje met een grote spaghetti glimlach of zoonlief die besloot een blauwe stift te gebruiken… Ja, die dingen kunnen me wel aangrijpen.

Scheurkalenders of kwetsende moppen kunnen me amper raken maar deze dingen staan wél in mijn

 

Top 3 beste – humor lijstje:

 

Hilarisch! Een (verslavend om naar te kijken!) MTV-programma met internetfilmpjes. Gepresenteerd door Rob Dyrdek, geholpen door Sterling “Steelo” Brim en de knappe Chanel West Coast.

Meestal is er bekend bezoek bij om mee de filmpjes te bekijken, uit extreme sporten of muziek.

Een programma om naar te blijven kijken, vooral als er een marathon is! Soms spoelen ze terug en ga je nog meer lachen met details… Alle filmpjes geleverd met fantastische commentaren en waarschuwingen don’t try this at home!

 

Hij is een Amerikaans buikspreker en stand-upcomedian waar ik telkens weer hard moet mee lachen, zelf al zag ik zijn show al meerdere keren, hij blijft de beste om je avond helemaal top te maken!

In 2009 kreeg hij zijn eigen show getiteld The Jeff Dunham Show. Ken je Walter? Een chagrijnige oude man die ongelukkig is in zijn huwelijk. Of José Jalapeño On a Stick?

De bekendste en populairste pop zal natuurlijk Achmed, the Dead Terrorist zijn! Een sprekend skelet van een dode, stel je dat voor! :-))

 

Een stand-up comedian, bekend onder de naam : Lost Voice Guy. Winnaar van Britain’s Got Talent in 2018 ! Sinds jonge leeftijd kan hij niet spreken, hij is de eerste komiek in Brittannië die zijn gebrek om niet te spreken gebruikt in een spreek app voor zijn moppen.

Ik vind hem fantastisch, en heel inspirerend! Je kan je doel bereiken, ook met een beperking, en het is oké om jezelf te zijn en je te laten zien aan de wereld!

 

Waar kan jij het hardste om lachen? Wie bewonder jij het meest om zijn humor?

 

Liefs, Coco

 

Jaja, gratis reclame gemaakt. Maar onze blog draait om gevoelens, dus wat je blij maakt, daar mag ik toch ook over bloggen?! Na een stresserende dag zijn deze drie dingen echt een brok positiviteit. Dat is nu net waar we wat meer van nodig hebben! 

 

humor.jpg

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s