Week 7: Positieve verandering!

Positieve veranderingen evalueren, in de toekomst.

Negatieve overtuigingen benoemen, een doel opstellen.

 

De Cherryl Challenges: Bewust Jezelf Zijn, zijn bedoelt om op zo’n termijn van ruim tien dagen alles te doorlopen. Maar ik vond ze al zo heftig, dat ik mijn artikels verspreid heb naar elke zondag één online. Ik ben hier natuurlijk achter de schermen lang mee bezig geweest. Zouden jullie deze Challenges kunnen afronden op 10 dagen? Ik ben enthousiast aan het werk gegaan, en wou op mijn blog ook wat meer over een positief zelfbeeld praten.

Ga ook met deze gratis cursus aan de slag!

Vandaag gaat het verder over negatieve overtuigingen. Maar ik moet een doel opstellen, en die negativiteit omdraaien tot iets positiefs in de toekomst.

 

Geloof in jezelf, ook jij kan groeien!

 

12 geloven

 

Negatieve overtuigingen over mezelf vandaag:

 

  • Ik ga nooit volledig kunnen tevreden zijn met mijn werk.

Doel: 100% mezelf kunnen zijn op mijn werkplek, en mijn job graag doen! Vrolijk opstaan en op tijd vertrekken. Telkens glimlachen en me daar totaal goed voelen in wat ik doe. Fier zijn op mijn job positie.

 

  • Ik ga nooit de mensen die slechte invloed hebben de deur kunnen wijzen.

Doel: Bezoek, familie, zogezegde vrienden met een slecht aura, valse vriendschappen en relaties duidelijk maken dat ze niet meer welkom zijn. En zo de deur uitzetten.

 

  • Ik duw mensen van me af.

Doel: De juiste mensen vinden en die in mijn hart toelaten. Die relaties onderhouden. Eerlijk zijn, samen weggaan en dingen doen. Meer girls in mijn vriendenkring toevoegen.

 

  • Door frustraties ga ik roepen.

Doel: Ervoor zorgen dat er minder frustraties kunnen groeien. Die leren halt toeroepen, op tijd ontspannen en minder gaan roepen als het niet nodig is.

 

 

12 toekomst

 

Mijn doel is om tegen september 2019 anders aan te kijken tegen mijn (nieuwe) job. Me daar volledig te kunnen geven, en me 100% goed te voelen in mijn vel.
Mijn doel is om een vriendenkring op te bouwen die ik kan vertrouwen. Met alleen maar mensen die eerlijk zijn en geen leugens in hun mond nemen.
Mijn doel is om rust te creëren voor mezelf maar ook voor ons gezin. Ik wil mijn gezin structuur bieden, laten groeien naar hun dromen. Ik wil onze kinderen alles bieden wat ze nodig hebben, inclusief wat luxe. Maar ik wil ze vooral leren wat liefde en doorzettingsvermogen is.

Mijn doel: gelukkig zijn!
Niet alleen zoals ik vandaag gelukkig ben, maar ook morgen gelukkig zijn!

 

Coco

 

12 jezelf

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s