Even voorstellen!

Dag lieve lezers van Anoniem Jezelf!

Jullie hebben onlangs al een blog: “Je why vinden” van mij voorbij zien komen. Maar desondanks wil ik nu een stuk schrijven om mijzelf voor te stellen als nieuw teamlid!

Op de teampagina staan onderstaande woorden die mij beschrijven. Laat ik ze allemaal even langsgaan:

Nederlands,
maar met exotische roots |
samenwonend met Bas
en konijn Rocky |

boekenwurm | positief |
oprecht |zorgzaam |
trots op haar eigen blog |
passie voor schrijven

Ik ben Nayana, 33 jaar en ik woon in Hengelo. Mijn exotische roots liggen in Sri Lanka, daar ben ik geboren. Toen ik 15 maanden was, ben ik geadopteerd door mijn Nederlandse ouders. Nu, 32 jaar later, woon ik samen met mijn vriend Bas en konijn Rocky. Ik heb van kleins af aan al huisdieren gehad, Bas is niet zo’n dierenliefhebber, maar stiekem vindt hij Rocky best leuk 🙂

Schrijven is mijn passie. Zolang ik me kan herinneren ben ik hier ook goed in geweest. Op de basisschool won ik al schrijfwedstrijdjes. Ik heb er echter nooit echt iets mee gedaan. Als ik nu weer een opleiding kon kiezen dan was het zeker op het gebied van taal en schrijven geweest. In plaats daarvan koos ik toen de richting van verpleegkundige. Ook een logische keuze want ik ben heel erg zorgzaam en kan mij goed inleven in anderen. Na een aantal jaar werken in de thuiszorg gecombineerd met een hbo studie toegepaste psychologie en daarna nog een paar jaar werken met studenten met autisme ging mijn vlammetje uit.

Vanaf mijn veertiende heb ik al een auto-immuunziekte en toen ik begin twintig was kwam daar nog zware Pfeiffer bij. Ik heb echter nooit de rust genomen die ik nodig had, de druk om door te gaan en te presteren was te groot. Door zolang over mijn grenzen te zijn gegaan heb ik chronische vermoeidheid ontwikkeld.

De afgelopen vier jaar heb ik thuis doorgebracht. Wel doe ik vrijwilligerswerk en ben ik mij heel erg gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Beter had ik mijn tijd niet kunnen besteden want ik ben er zo een ander mens door geworden! Ik zit goed in mijn vel en ben positief, ondanks dat ik me vaak moe voel en pijn heb.

Mijn passie voor schrijven heb ik weer opgepakt, in de vorm van een eigen blog: Love this Moment. Door mijn blog heb ik Coco leren kennen. Omdat we een goede klik hadden, heeft zij mij gevraagd om aan te sluiten bij haar team. Super leuk!

Ik kies ervoor om geen pseudoniem te gebruiken omdat ik, net zoals op mijn eigen blog, alleen over dingen zal schrijven die iedereen mag lezen. En ik ben heel open over mijzelf dus aan onderwerpen geen gebrek!

Mochten jullie vragen voor mij hebben dan hoor ik ze graag!

Liefs,

Nayana

 

2 gedachten over “Even voorstellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s