Wanneer ik een paar weken vrij ben…

Dit zou ik doen in mijn paar weken vrij:

Een Cherryl Challenge.

 

Dromerig dwalen mijn gedachten af naar mijn wenslijstje…

Dan ga ik laat slapen! Zoals vandaag: het is 1 uur gepasseerd en ik ben nog op. Niet echt helemaal klaarwakker meer, mijn alertheid daalt al wat, maar mijn ogen zijn nog open én… ik ben nog aan het bloggen!
Lekker lang bloggen, ongestoord en zonder stress, dat zou ik doen in die paar weken vrij! Alle projecten in mijn hoofd afwerken en doorgaat totdat mijn ogen gaan tranen van de concentratie.

Om nadien (laat dus) in bed te kruipen en natuurlijk te kunnen uitslapen! Als je tijdens de werkperiode moet opstaan om 6 uur, ja dan is 8 uur al uitslapen… Maar de kans krijgen om tot bv half 10 in je nestje te kunnen blijven liggen: zalig!
Om dan knuffelend wakker te worden met je man, een kusjes aanval op bed van de kinderen, gevolgd door een ontbijt met verse koffiekoeken en fruitsap, dat zijn hemelse ochtenden!

 

02 vrije tijd

 

Ook op mijn verlanglijstje zou staan: geen bezoek! Ik dramde er misschien al enkele keren op door in vorige artikelen, maar het zou me écht zo’n deugd doen om eens een week door te komen zonder (onverwachts) bezoek over de vloer!
Vandaag had ik net de vloer gekuist, alles lag nog nat te drogen, stoelen in de lucht, toen onverwachts weer op de deur werd geklopt! Wat moet je dan zeggen? “Sorry, ik laat je niet binnen want mijn tegels drogen nog.” Ja, dat wordt hier dus niet gezien en niet aanvaard…

Lezen! Velen van jullie weten niet dat ik hou van bibliotheekboeken. De dikke exemplaren die zo lekker oud ruiken, blader ik met plezier door. Een roman kan me helemaal naar een andere wereld meevoeren…
Ik vind er nu nog zelden de uitgestrekte tijd voor… Heb ik spijt van, als ik weken thuis zou zijn zou mijn stapel to do lezen zo weer kleiner worden.

 

Soms heb ik spijt dat ik mijn tijd zo slecht indeel… Ik zou meer knopen moeten doorhakken, mijn keuze’s voorop zetten.

 

Het is niet dat we het geld ervoor zouden hebben, maar reizen en een ballonvaart is zeker een droom van me. Het zijn twee dingen die steeds maar uitgesteld worden omdat ze zo duur zijn. Ik zou zo graag eens met de kinderen in de lucht hangen boven ons huis. Om dan naar boven te trekken en alle huisjes piepklein te zien worden. Dat moet zo spectaculair zijn!
Ook een reis naar het buitenland zou een droom zijn die uitkomt… Daar verlang ik al zo lang naar, maar het is niet dat ik die regenboog al gevonden heb die ons er naartoe kan brengen…

 

Wat zou jij doen met ineens een ton aan vrije tijd? Uitgebreid gaan lunchen in een luxe restaurant, luieren met je echtgenoot onder een koel laken, of in een bubbel jacuzzi duiken? Of welke andere rustgevende ideeën hebben jullie?

 

Coco

 

 

Cherryl Challenges

Inspiratie kreeg ik via de FB pagina van Cherryl Challenges!

 

13 gedachten over “Wanneer ik een paar weken vrij ben…

 1. Een ballonvaart lijkt mij ook nog erg leuk om eens te doen. Nederland is zo mooi van boven! Bij onze buren stijgen er regelmatig ballonnen op en dan gaat het wel kriebelen om nog eens mee te gaan 🙂

  Like

 2. Hi,

  Ik kijk wat anders naar het concept tijd. Tijd kun je maken. Iedereen heeft evenveel tijd, het is aan jou wat je ermee doet. Natuurlijk, er zijn verplichtingen. Maar ook daar heb je een keuze in. En ja, dat is soms heel uitdagend. Eenmaal die stappen gezet, werkt het ook heel bevrijdend.

  Ik kan ook niet goed bedenken wat ik met meer vrije tijd zou doen. Hetzelfde als nu, maar dan vaker, denk ik dan!

  Liefs,
  Marleen

  Like

 3. Alleen die ballonvlucht doe ik niet, maar de rest eigenlijk wel. Ik lees heel veel, kan af en toe uitslapen en ga doordeweeks op tijd naar bed en bezoek, die komt hier niet snel onverwacht, al zijn ze zeker welkom. Dan kies ik voor een lekkere lange lunch met de man, dat gebeurd echt te weinig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s