Verjaardag, mijn brief.

Naar aanleiding van mijn verjaardag schreef ik een open brief aan al mijn vrienden, kennissen en familieleden. Bedoeling was om mijn schrijven de avond van mijn verjaardag of de dag erna online te zetten op mijn Facebookpagina.
Uiteindelijk besloot ik om het niet te doen. Omdat de mensen het niet zouden begrijpen, het verkeerd zouden opvatten en ik geen zin had om het uit te leggen.

Ik wilde echter toch een uiting geven aan mijn frustratie.

 

 

Lieve vriendjes,

 

Ik waardeer het allemaal heel erg, de lieve wensen, berichtjes, kaartjes die ik van jullie mocht ontvangen. Het is fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt.

 

Maar, wat ik nog meer waardeer zijn de mensen die élke dag voor me klaar staan. Die er de voorbije moeilijke maanden steeds voor me geweest zijn. Mensen op wie ik kan rekenen, op élk moment van élke dag.

En niet alleen de laatste moeilijke maanden, maar ook de jaren voordien. De mensen die sinds ik ziek geworden ben aan mijn zijde gestaan hebben, die ook op een onverwacht moment een kaartje of een berichtje sturen. Zomaar, omdat  ze om me geven, omdat ze aan me denken.

Die mensen, die wil ik vandaag extra bedanken.

 

Cinder

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s