1OO artikelen online!

En dat vieren we! Hou ik een toespraak? Ik bedank mijn teamleden die dit mogelijk hebben gemaakt! Maar ik heb voor jullie ook een leuke verrassing in petto! Lees vlug verder!

 

bedankt

Bedankt!

Cinderella, jij bent degene die vanaf de start in januari in me blijven geloven is! Jij hebt me aangemoedigd om iets te doen met mijn gekke hoofdideeën. Jij was het die supporterde om heel mijn hart in mijn blog te steken! Dankjewel!

Janine, bedankt voor je inspirerende artikelen. Ze geven ons vaak een andere kijk op het leven. Ook jij hebt je vaste plekje in ons team verdient! Blijf in jezelf geloven dat je het waard bent!

Clementine, wat heerlijk dat ook jij je plaatsje in ons team gevonden hebt. Wat dapper van je dat je bij ons jezelf kan zijn, en dat je hier kan delen wie er onder dat masker zit. Bedankt voor al je interessante artikelen!

Laten we samen nog veel schrijven, ons hart tegen elkaar luchten, en er zijn voor elkaar! Bedankt voor de prachtige samenwerkingen, de inzet en de kracht die jullie me geven! Ik kijk al enorm uit naar de toekomst!

Ook een groot bedankt woord aan al onze lezers! Zonder jullie was dit groeien helemaal onmogelijk!

Alleen ga je sneller. Samen kom je verder!

 

logo

Verrassing!

Deze speciale dag mag ik als teamleider niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom heb ik deze week aan een surprise cadeau gewerkt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden? Ik heb aan een gloednieuwe Pinterest pagina gewerkt! Kritiek en tips zijn zeker welkom, ik zie het als een groeiproces.

 

BLOGGEN

 

Bloggen is elke keer weer opstaan!

Leer uit je fouten, aanvaard opbouwende kritiek. Durf op je bek te gaan, maar blijf niet bij de pakken neerzitten. Na het vallen, moet je ook opstaan, al moet je daarvoor je laatste moed oprapen. Wees dapper, en ga door! Ook met tegenwind, kan je vooruit gaan!

Bloggen is groter dan wat haastig woorden neerkladden. Dat bewijst mijn team keer op keer, ik ben zo fier op ons! Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Maar schrijven doen we allemaal uit ons hart!

Schrijven is helend. Het helpt je emoties te verwerken, het doet je groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Hier kunnen wij, anoniem, ideaal ons hart kwijt.
Ook anderen zijn welkom om mee te schrijven, voel je je geroepen om je ei kwijt te kunnen op onze blog? Contacteer ons dan snel! Dan omarmen wij jou met alle vriendelijkheid!

 

Coco,
in feeststemming 🙂

 

 

Laat een wensgroetje voor ons achter in een reactie! Dat vinden wij zeer lief. 
Heb jij een eigen blog? Hoe is die bij jou uitgegroeid tot een groot succes? Laat het ons weten! Jullie mogen hier je blog spammen! Dan bezoeken wij al die unieke karakters, want iedereen is het waard om gehoord te worden!

 

2 gedachten over “1OO artikelen online!

  1. Dankjewel!
   Vind je naam wel heel origineel! 🙂
   Laat je door ons inspireren, iedereen moet beginnen vanaf start hoor. Met wat doorzettingsvermogen en een gouden hart kom jij er zo ook wel!
   Veel succes, ik duim voor je!
   Liefs, Coco

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s