Vijf te gekke kronkel trends

Vijf ideeën die ik zo zou uitvoeren en als trend de wereld zou in willen sturen:

(Te lezen met een grote pot zout i.p.v. één korreltje!)

  • Dat het normaal is om zonder schmink de deur uit te komen! Ga op stap naar de bakker of sta aan de schoolpoort zonder make-up, wees gewoon naturel jezelf zonder te lang voor de spiegel te staan!
  • Doorzichtige schoenen voor in de winter, ja ze moeten wel lekker warm zijn en te dragen zonder sokken. Doel van dit belachelijke idee? Kunnen we eigenlijk ook in de winter onze teennagels lakken en daarmee stoefen!
    Inspirerende gekke kronkel in mijn hoofd?
  • Mannen met vlechtjes in hun haar, een roze trui of een lange rok? Ah, van mij mag dat allemaal kunnen! 🙂 Moesten we wat minder wakker liggen wat iedereen denkt van ons uiterlijk, en minder leven met dat mannen stoer moeten zijn, zouden deze punten een ware hit kunnen worden!
  • Bh loze zondagen: waarom zouden we niet één dag in de week gewoon vrij kunnen rond huppelen zonder dat spannende gedoe rond ons taille? Als dat een trend zijn zouden we ons één dag vrij en opgelucht kunnen voelen. Niet iedereen met elke maat zal het hiermee eens zijn, misschien toch een slecht idee?
  • Er zou een winkel moeten komen met de slogan: “Koop hier alleen voor jezelf!” Geef maar toe, het gebeurd zo vaak dat je gaat shoppen met ideeën voor jezelf, maar dat je alleen iets mee hebt voor de kinderen… Op het rekeningetje staat dan niets voor jou.
    In zo’n winkel zou een controleur moeten staan die ervoor zorgt dat je alleen maar iets koopt om zelf te dragen, te eten of te gebruiken. Meteen uitverkocht?! 🙂

 

De beste ideeën groeien uit de gekste kronkels! Wat zijn jullie gekke ideeën? Misschien komt er wel een super populaire uitvinding uit gegroeid! 🙂 We blijven realistisch?

 

Coco

 

22 kronkels trends

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s