Ik stel me voor!

Wie ben ik?

Mijn naam is Janine, ik ben een moeder wonend op het platteland in Nederland.
Ik kan genieten van de zon, de vogels die fluiten, de bloeiende bloemen, en de dieren in de natuur.
Al jaren werk ik met veel plezier met kinderen, wat begon als bijbaantje werd mijn baan. Moeder worden was voor mij dan ook echt vanzelfsprekend. Echt je eigen kindje én niet meer alleen maar zorgen voor die van een ander.
Maar nu denk ik toch echt regelmatig of dat moederschap wel wat voor me is, of ik niet beter gewoon pedagogisch medewerker had kunnen blijven. Zodat ik na werktijd lekker kon doen waar ik zin in heb. Want tijd voor mezelf mis ik enorm! Dat we op dit moment één kind hebben, vind ik dan ook echt wel meer dan genoeg.

 

Waarom ben ik anoniem gaan bloggen?

Ik blog al een tijdje op een eigen webblog. Met Coco raakte ik in een lang gesprek en ik werd door haar uitgenodigd om me aan te sluiten in hun team.
Ik sprak namelijk met haar over de diverse onderwerpen waarop ik op mijn eigen blog niets over durf te schrijven. Anderen hebben namelijk altijd een mening en oordeel over je, dat ze lang niet altijd zeggen maar wel altijd hebben.

Blogs over de gevoelens en gedachten die in mijn hoofd zitten. Blogs die ik niet publiekelijk durf te schrijven, bang voor de mening en het oordeel van anderen.
Erg blij ben ik dan ook met mijn plekje in het team, zodat ik ook echt kan gaan bloggen waarover ik wil.

Mijn blogs waar je misschien wel herkenning in vindt, over de dingen waarover jij misschien ook wel niet durft te spreken.
Ik hoop dat je m’n blogs leest met plezier en wellicht dat ik je inspireer, of misschien voelt het zelfs als een steun of een hand op je schouder.
Je bent niet alleen op deze wereld met de gevoelens en gedachten die je hebt. Al zijn er wellicht moment waarin dat zo voelt.

Liefs,

Janine

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s