Dit ben ik!

Jullie mogen me Coco noemen!

In het geboorteregister bestaat “Coco” niet. Coco is een pseudoniem voor mezelf, voor de kracht in me, die me doet mijn gedachten neerschrijven. De kracht die me doet groeien elke dag, de kracht die me zegt dat het oké is om mezelf te zijn.

Coco komt van Corvus Corax, de Latijnse benaming voor “Raaf”. Raven zijn dieren die me zo inspireren omdat ze zo vrij zijn. Ze zijn zeldzaam doordat ze zo weinig worden opgemerkt in België, maar bovenal wereldwijd zijn ze allemaal uniek. Net zoals wij mensen, ieder mooi op zijn eigen wijze!

 

Ervaringen opgeteld:

Ik heb veel blogbelevingen en persoonlijke ontwikkelingen achter de rug, maar in 2018 maak ik een nieuw beginpunt. Een anonieme start. Omdat ik niet langer wil dat er iemand achter mijn schouder meekijkt, om me daarna om mijn vingers te tikken. Omdat ik in vrije meningsuiting geloof, dit wordt een ruimte waar ik mijn mening ongezouten kan neerstrooien!

Ik ben van het vrouwelijke soort. Mijn leeftijd kan ik je ook vertellen, maar heeft dat van belang? Het is namelijk een eenvoudig cijfer, het is de inhoud die telt, net zoals het innerlijke belangrijker is als uiterlijk vertoon. Ik vertel jullie er gewoon bij dat ik als kind opgegroeid ben in de jaren ’80.

Van peutertijd tot prille puber, samen met mijn man waar ik al meer dan tien jaar op kan vertrouwen brengen wij die groeiende kleerkasten groot. Met z’n allen maken wij ons bed op in België, al kan Nederland ook op veel bewondering rekenen…

Het geldlaatje wordt gevuld door dankbare uren functioneren in mijn witte werkpakje. In een gestructureerde equipe werken wij samen naar een georganiseerde comfortzorg.

 

Dus als je kan rekenen, de optelsom maakt, dan heb ik al heel wat levenservaring onder mijn schoenzolen.

 

Dus: Dit ben ik!

Misschien is Coco een zoveelste masker in mijn leven, maar wel een dat ik in de spotlight wil zetten door middel van mijn blog. Ik laat jullie een kijkje nemen in mijn hoofd, en in mijn hart. Coco is symbolisch en betekend meer voor me dan alleen de naam.

Ik ben Coco, aangenaam. Ik hoop dat jullie lezers een stukje van jezelf hier op deze blog kunnen herkennen, in zoveel ervaringen en emoties… Laat me jullie inspireren om jezelf te zijn!

 

01 dit ben ik coco

 

Hopelijk is dat genoeg bekendmaking voor jullie? ‘Coco’ is fictie, maar in tegenstelling daarvan zijn alle andere delen van mezelf die jullie lezen echt! Lees meer ervaringen, gevoelens en karakter kenmerken in mijn artikelen, dan leren jullie me zo snel beter kennen!

 

 

Liefs, Coco

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s